NLdoet: zaterdag 11 maart

Zaterdag 11 maart zal er wederom een NLdoet dag georganiseerd worden in Baexem. Na rondvraag onder de leden van Hart voor Baexem is het Samen Zorgen Huis Leudal dit jaar de locatie waar, in samenwerking met stichting Samen Zorgen Huis, Hart voor Baexem NLdoet gaat organiseren.
 
Er zullen die dag verschillende klussen verricht gaan worden op of rondom klooster Mariabosch. Allereerst starten we  met het opknappen van het oude theehuisje, waarna er werkzaamheden op de zolder van Mariabosch plaatsvinden om vervolgens verder te gaan met het opknappen van de tuin rondom het klooster. Hiervoor zoeken wij diverse vrijwilligers die 11 maart kunnen helpen. We starten om 9.00 uur, rond het middaguur wordt een lunch verzorgd en dag eindigt rond 16.00 uur. Iedereen die graag een handje uit de mouwen wil steken op deze landelijke vrijwilligersdag kan zich deze dag melden, ook al is dit maar een dagdeel of uurtje!
 
Tevens zullen er deze dag diverse betrokkenen van het Samen Zorgen Huis Leudal aanwezig zijn om informatie te verschaffen over het huis wat januari 2018 zal gaan openen. Dus ook alle mensen die nog niet de kans hebben gehad zich als vrijwilliger aan te melden voor het Samen Zorgen Huis zijn deze dag welkom.
 
Als er vrijwilligers zijn die voor deze leuke dag een ander steentje willen bijdragen door bijvoorbeeld iets te bakken voor bij de koffie kunnen wij dit ook zeer waarderen. We vinden het fijn als de vrijwilligers zich vooraf opgeven, dit kan via Frans Vrancken, bestuurslid Samen Zorgen Huis. E-mail; info@samenzorgenhuisleudal.nl. Wij hopen jullie in grote getale te kunnen begroeten!
Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits