Bibliocenter Taalwandeling in Heythuysen

Bibliocenter Taalwandeling in Heythuysen

Wil je lekker bewegen terwijl je tegelijkertijd de Nederlandse taal oefent? Bibliocenter organiseert op 20 juli 2021 van 10.00 tot 11.00 uur een taalwandeling in Heythuysen. Deelname is gratis.

Als aanvulling op het Taalcafé van Bibliocenter is er een creatieve variant van taalcoaching ontstaan. De taalwandeling! Samen met de taalvrijwilligers op pad gaan en al wandelend het spreken van de Nederlandse taal oefenen. Je bent heerlijk in beweging, je leert mensen én Heythuysen kennen.

Om onderweg in gesprek te blijven en structuur te geven aan de taalwandeling, wordt gebruik gemaakt van een wandelkaart met een thema. De wandelkaart bevat alle informatie om een goed gesprek te voeren, elkaar vragen te stellen en tips om meer over het onderwerp te weten te komen.

Aanmelden
Wil je mee wandelen? In verband met maatregelen van het RIVM is aanmelden verplicht. Om deel te nemen kun je een appje sturen of bellen naar Laura van Hoppe van Bibliocenter, tel 06-45280938. Je kunt haar ook mailen l.vanhoppe@bibliocenter.nl. Op www.bibliocenter.nl/taal staat een overzicht van alle taalactiviteiten van Bibliocenter.

Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits