Hartenactie

De huidige periode is voor veel mensen nog steeds onduidelijk, onvoorspelbaar en spannend. Het Coronavirus houdt ons nog steeds in haar greep. Hopelijk gaat het goed met iedereen in goede gezondheid. Wij als bestuur HVB hebben deze periode niet stil gezeten en gebruikt om na te denken hoe we ons mooie dorp, juist in deze tijd, met elkaar kunnen verbinden. We hebben ons HART centraal gesteld en dit willen we graag naar alle inwoners van Baexem uitdragen.
HART(EN) IN BAEXEM
Veel harten kloppen voor Baexem en dat maakt Baexem hartstikke levendig. Veel Baexemers zetten zich in voor een bruisend Baexem of zijn verenigd via ons sterke verenigingsleven. Het zorgt voor trots, diep van binnen, ook vanuit Hart voor Baexem. Het is niet altijd zichtbaar, maar daar brengen we verandering in. Samen met lokale kunstenaar Patrick Kusters hebben we een speciaal hart gemaakt. Heb jij het al gezien in het dorp? Hoe mooi zou het zijn als iedereen zijn hart voor Baexem laat stralen. Doe jij ook mee?
VAN EN VOOR BAEXEM
Op 14 november is er een groot hart bij de kerk geplaatst. Het hart is van én voor ons allemaal. Maar ook jij krijgt de kans om je eigen hart te kopen. Een speciaal hart voor thuis. Gemaakt van draadstaal om voor het raam of in de tuin te plaatsen. Én om zelf te decoreren, zoals met Kerst, Carnaval of Pasen. Zo dragen we samen onze trots voor Baexem uit en laten we het in het hele dorp zien!
KOOP EEN EIGEN HART
Bemachtig jouw eigen HART al voor € 20 (40x40 cm), voor €35 (leden €30) (70x70 cm) of voor €200 (150x150 cm). Dat kan op 28 november van 10.00 tot 12.00 uur bij het kraampje op het veld bij de kerk. Jullie ontvangen deze week allemaal een flyer in de bus. Kun je niet wachten, bel of app Judith Raaijmakers (06-51540273) of Ivonne Munnecom (06-27227548). Heb je vragen? Neem dan ook contact met hen op.
We hopen dat we tijdens de feestdagen zoveel mogelijk verlichte harten mogen bewonderen in ons mooie dorp.
Vriendelijke groet, bestuur HVB
Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits