Leefstijlakkoord Leudal

Beste inwoners van Baexem, 

In navolging van het sport- en beweegakkoord Leudal wordt voor Leudal een Leefstijlakkoord ontwikkeld. In het sport- en beweegakkoord hebben we samen met stakeholders de visie en ambities bepaald hoe we in Leudal zorgen dat meer mensen mogelijkheden krijgen om te sporten en bewegen. Met het Leefstijlakkoord voegen we daar het domein van gezondheid en preventie aan toe. Het Leefstijlakkoord gaat in op thema’s zoals de rookvrije generatie, inwoners op gezond gewicht, het matigen van alcoholgebruik en een drugsvrije samenleving. De thema’s voor het Leefstijlakkoord staan al vast, maar de vorm en inhoud van deze thema’s moeten nog invulling krijgen. Om meer vorm en inhoud hieraan te geven, willen we graag de input van diverse (zorg)organisaties en verenigingen in Leudal ophalen. Voor het ophalen van de input maken we gebruik van een digitale vragenlijst. 

Bij deze wil ik jullie organisatie/jou van harte uitnodigen om input voor het Leefstijlakkoord te leveren door de vragenlijst in te vullen. De digitale vragenlijst is tot uiterlijk 23 april 2021 in te vullen. Klik hier om de vragenlijst te starten.

Mocht deze mail niet bij de juiste persoon binnen de vereniging zijn binnengekomen, dan wil ik je vragen om deze binnen de vereniging door te zetten. Alvast bedankt voor de medewerking!

Alle informatie rondom het Leefstijlakkoord Leudal is voor nu en in de toekomst terug te vinden op deze website https://www.leudalleeft.nl/leefstijlakkoord-leudal/.

Zijn er vragen, stel ze gerust.

Met vriendelijke groet,​

Renée Cuenen

M. 0634039035 | E. renee@negen.nl

Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits