Dorpsquiz Baexem

Dorpsquiz Baexem

Hart voor Baexem organiseert mede op de kermiszaterdag 21 september 2019 de eerste Baexemse Dorpsquiz.

Laat Baexem je verbazen

Op kermiszaterdag wordt Baexem het decor voor de Dorpsquiz Baexem. Het is aan jou en je team om zoveel mogelijk goede antwoorden op de vragen te verzamelen. De dorpsquiz bestaat uit veel vragen en creatieve zoek- en doe-opdrachten. Lekker actief quizen dus! Veel van de vragen zijn aangedragen door verenigingen uit Baexem. Het kunnen vragen zijn over de verenigingen of over de sport/activiteit die ze aanbieden. Het kan ook zijn dat je op de quizdag in Baexem op zoek moet naar het juiste antwoord of mee moet doen aan een activiteit van de vereniging. Een middag vol beweging, kennis en vooral veel plezier!

Quizdag

Het programma van de quizdag is als volgt:

   10.00-11.00u   Ophalen quizboek

   11.00-17.00u   Tijd om vragen in quizboek te beantwoorden met je team

   17.00-18.00u   Inleveren quizboek

Bij een quiz hoort natuurlijk een winnaar. Deze wordt feestelijk bekend gemaakt op zondag 22 september vanaf 17.00 uur in de feesttent op het kermisterrein in Baexem.

Schrijf je in

Wil je meedoen? Een team moet bestaan uit minimaal 8 en maximaal 15 personen. Iedereen mag meedoen, van jong tot oud. Meedoen kost € 20 per team. Verzamel de troepen en bedenk een pakkende teamnaam. Schrijf je uiterlijk zondag 1 september 2019 in.

 

 

Organisatie: 
Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits
Dorpsquiz Baexem | Hart voor Baexem

Fout

Statusbericht

Deleted 0 revisions.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.