Hart voor Baexem

Hart voor Baexem is een initiatief van enkele betrokken inwoners van Baexem, opgericht in 2014.  Inmiddels  hebben er al meerdere Algemene Ledenvergaderingen plaats gevonden  en zijn er een aantal bestuurswisselingen geweest. In 2019 is Nicky Martens    teruggetreden uit het bestuur    en sinds augustus complementeert Anke Verhaegen weer het zevental. Momenteel bestaat het bestuur dus uit   Johan Mulder,   Judith Raaijmakers, Geert Janssen, Peter Francot, Ivonne Munnecom, Rob Peeters en Anke Verhaegen.

In 2014 is een Coöperatie  in het leven geroepen met de naam “Hart voor Baexem” die door en voor inwoners van de kern Baexem gerund wordt en energie binnen Baexem vrijmaakt om de leefbaarheid duurzaam te kunnen waarborgen. Het ‘droombeeld’ voor de toekomst is dat Baexem een dorp zal zijn en blijven waar mensen ‘lekker leven’ omdat ze met elkaar in gesprek zijn en samen activiteiten organiseren en beleven. Een dorp waar pro-actief en positief met (nieuwe) uitdagingen wordt omgegaan door de bewoners. Een dorp waar jeugd, werkenden en ouderen aandacht hebben voor elkaars belangen en behoeftes en waar de bewoners er als groep(en) zelf voor zorgen dat deze behoeftes ook daadwerkelijk ingevuld kunnen worden.  Inwoners van Baexem kunnen lid worden van de coöperatie. Het lidmaatsschapsgeld bedraagt het symbolische bedrag van € 2,00 per jaar.

Blader gerust  door de website waaronder het  nieuwsarchief om nader kennis te maken met Hart voor Baexem. Lid worden kan ook, kijk dan bij Informatie/Coöperatiezaken, waar je een aanmeldformulier kunt downloaden.

Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits