Hart voor Baexem Festival

Kom naar het Hart voor Baexem Festival

Veel harten kloppen al voor Baexem. Dat maakt Baexem hartstikke vitaal en levendig.  Maar we willen nog meer harten laten kloppen voor Baexem. Daarvoor organiseren we op maandag 13 mei het Hart voor Baexem Festival. Doe jij mee?

Hart voor Baexem Festival

Baexem is springlevend en dat willen we zo houden door samen onze schouders er onder te zetten. We willen nog meer harten laten kloppen voor Baexem. Hiervoor organiseren we samen met Dorpslab het Hart voor Baexem Festival. Een inspirerende dorpsbijeenkomst in het hart van Baexem. Tijdens het festival gaan we samen een dorpsvisie voor Baexem maken. Én gaan we ieders trots voor Baexem op een leuke wijze met elkaar delen. Er zullen verschillende stands aanwezig zijn waarbij iedereen mee mag en kan doen!

Bij de verschillende stands kun je onder andere…

  • … samen in gesprek gaan
  • … trots delen
  • … meedoen aan de dorpsquiz
  • … mee de toekomst voorspellen
  • … het beste idee voor Baexem pitchen

We starten de avond met de ALV van Hart voor Baexem en gaan dan vol energie verder met het festival. Meer informatie over het programma van het festival volgt.

Rabobank doet met ons mee

Rabobank Peel, Maas en Leudal initieert Dorpslab in Baexem. Een initiatief waarmee we mensen in het dorp in beweging brengen. Samen gaan we op zoek naar nieuwe ambities en dromen voor het dorp, werken we deze uit in concrete plannen en innovatieve ideeën, die bijdragen aan de leefomgeving van de inwoners. Kijk voor meer informatie op: sites.rabobank.nl/pml/dorpslab of www.dorpslab.org.

Kom en doe ook mee

Doe jij ook mee? Kom naar het Hart voor Baexem Festival op maandag 13 mei vanaf 19.00 uur bij Baexheimerhof in Baexem natuurlijk.   Meld je hier aan voor het festival.

Organisatie: 
Share