Een kloppend hart voor een bruisend Baexem

“Ik ben Romy, 20 lentes jong. Geboren in Weert, maar opgegroeid in Baexem!” Overal in Baexem waar iets te beleven valt, daar is Romy te vinden en dat laat haar hart sneller kloppen.

“Ik ben graag in Baexem”, vertelt Romy. Ze is momenteel aan het afstuderen aan het Sintlucas in Boxtel als ruimtelijk vormgever, maar veel in Baexem te vinden. “Ik besteed veel tijd op de tennisbaan. En ben betrokken bij kindervakantiewerk, dat is altijd een en al plezier!” Het sterke verenigingsleven maakt Baexem fijn om te wonen. Maar er valt nog meer in Baexem te beleven. “Zoals de vele dorpse activiteiten, Kermis, Carnaval etc. Het is belangrijk dat ook de jeugd hierbij betrokken wordt en blijft, daar zet ik me graag voor in”.

Baexem is voor Romy zo bijzonder, omdat het een hechte gemeenschap kent. “Baexem is een klein, knus en gezellig dorpje, waar bijna iedereen elkaar kent. Een dorp voor jong én oud”. Veel mensen voelen zich dan ook betrokken bij wat er speelt in het dorp en zetten zich in om Baexem bruisend te houden. “Iedereen steunt op zijn of haar manier elkaar en daarmee ook het dorp, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Ik hoop dat Baexem kan blijven groeien en bloeien. We moeten mensen in Baexem houden, maar ook jonge mensen naar Baexem trekken, zodat we samen kunnen blijven genieten en ons hart voor Baexem nog lang kunnen laten kloppen”.

Romy’s hart klopt voor Baexem. Zij doet mee met het Hart voor Baexem Festival en is er bij op maandag 13 mei. En Rabobank Peel, Maas en Leudal doet ook met ons mee. Jij ook?

Share