Een kloppend hart voor onze verenigingen

Al 39 jaar woonachtig in Baexem, dat is May Meisen-Verheijen. En met veel plezier. “Baexem kent enorm veel mooie plekjes waar ik graag kom”. Daar gaat haar hart sneller van kloppen.

May werkt al jaren bij de Rabobank en is daarnaast betrokken bij diverse verenigingen in Baexem. “Vanuit beide rollen zet ik me graag in voor de verenigingen in ons dorp. De verenigingen zijn namelijk enorm belangrijk voor Baexem”. De verenigingen zijn de plek voor plezier en ontmoeting. En in Baexem weten die verenigingen veel te realiseren. “We zoeken elkaar actief op om samen activiteiten te organiseren, dat doen we samen met Hart voor Baexem. En dat moeten we vooral zou houden. Ook in de toekomst hebben we de verenigingen nodig om samen Baexem bruisend te houden”. En daarvoor heeft Baexem betrokken inwoners nodig. “Ik hoop dat we zoveel mogelijk vrijwilligers krijgen om onze verenigingen te blijven steunen, dan blijft mijn hart voor Baexem kloppen”.

May’s hart klopt voor Baexem. Zij doet mee met het Hart voor Baexem Festival en is er bij op maandag 13 mei. En Rabobank Peel, Maas en Leudal doet ook met ons mee. Jij ook?

Share