Kaartverkoop The Passion Baexem van start!!

Zaterdag 23 maart vanaf 11.00  wordt er gestart met de verkoop van de kaarten voor The Passion  Baexem in Baexheimerhof. Een heerlijk kopje koffie met een paaseitje wordt daarbij aangeboden.

Vanaf 13.00 uur zullen de kaarten ook bij SPAR Synco verkrijgbaar zijn.  Na deze zaterdag blijven de kaarten, zolang de voorraad strekt  verkrijgbaar bij SPAR Synco en Baexheimerhof.

Er zijn kaarten voor:

  • Benefiet Walking Dinner mèt entree Paasmaandag 22 april à €  80,00 (zie onder)
  • Entree Paaszondag 21 april, à € 10,00
  • Entree Paasmaandag 22 april, à € 10,00

Benefietmiddag met excursie naar het Samen Zorgen Huis Leudal

Draagt u het Samen Zorgen Huis  een warm hart toe, dan hebt u nu de kans om dit  te laten blijken, waarbij het  aangename met het goede doel samen komt. Een heerlijk Walking Dinner met een bezichtiging van het Samen Zorgen Huis,  voorafgaand aan de tweede voorstelling van The Passion Baexem. Het programma voor die middag en avond is als volgt:

Van 14.00-14.30 uur verzamelen bij het Samen Zorgen Huis Leudal,  Lindelaan 8 te Baexem,    ontvangst met een welkomstdrankje. Vanaf 14.30 een rondleiding door de mooi gerenoveerde gebouwen   .

Na de rondleiding verplaatsen we  ons naar de sfeervol aangeklede Baexheimerhof, Kerkstraat 1a te Baexem waar  we verrast worden met een heerlijk Walking Dinner,    verzorgd door Hermus Catering. Een heerlijk bijpassend wijntje of desgewenst een ander drankje zal daarbij niet ontbreken.

Rond 19.00 zal gezamelijk vertrokken worden naar de kerk, waar gereserveerde plaatsen op de eerste rijen beschikbaar zijn voor het bijwonen van  The Passion Baexem, aanvang 19.30 uur.

Na afloop is iedereen nog vrij om aan te sluiten op de afterparty  in Baexheimerhof.   Al met al een heerlijk dagje uit  waarmee uw hart laat spreken voor het Samen Zorgen Huis Leudal.

De kaartjes hiervoor kosten € 80,00. Diner , drankjes    en entree  zijn inbegrepen. Alleen de drankjes op de afterparty zijn voor eigen rekening.

De benefietkaartjes kunt u aanvragen door een e-mail te sturen naar hartvoorbaexem@gmail.com  of te bellen met Geert Janssen 06-51219531 of een van de andere bestuursleden van Hart voor Baexem aan te spreken.

Hebt u al een gewoon kaartje gekocht  en denkt u nu   "Hier wil ik toch graag bij zijn" geen nood, u kunt uw  kaartje gewoon inruilen voor een benefietkaartje!

Share