NLdoet 12 maart 2016 in Baexem!

Hart voor Baexem en buurtvereniging  “Hubert Cuijperslaan”  hebben de handen in elkaar geslagen om  een geweldige  actie neer te zetten in het kader van  NLdoet  2016.  

Samen met jullie willen we  het mooie stukje Baexem rondom de Aurora Molen veiliger maken en het startschot geven voor de nieuwe Heemkunde tuin naast het Molenhuisje. 

Wat staat er te gebeuren? 
Op zaterdag  12 maart  a.s. gaan wij onze handen flink uit de mouwen steken en daar hebben we jullie hulp bij nodig. Wij nodigen  jullie   graag uit om met ons  het startschot te geven voor het aanleggen van een Heemkunde tuin naast het Molenhuisje. 

Hart voor Baexem en leden van buurtvereniging  “Hubert Cuijperslaan”  staan te popelen om dit mooie stukje Baexem  rond de Aurora Molen veiliger te maken met het aanleggen van een natuurlijke  barrière  (in de zin van een haag) om te voorkomen dat bv kinderen al spelend te dicht in de buurt van de molen komen (zeker als deze draaiende is). Wij hopen dat  we  na  de eerste aanzet samen, in het kader van burgerparticipatie, ervoor kunnen zorgen dat  er een enthousiast groepje (buurt) bewoners met ons en  Molenstichting Leudal  mee wil denken en helpen de Heemkunde tuin te ontwikkelen

Wanneer gaan we aan de slag? 
Op zaterdag  12 maart  a.s. zullen we  starten om 09.00 uur. Rond 12.00 zal er een lunch verzorgd worden.

Ook zin om op 12 maart als vrijwilliger mee te helpen in het kader van NLdoet? 

Je  kunt  je aanmelden bij  Ivonne  Munnecom  (Hart voor Baexem), Tramweg 13  of  Jan  Huijbers, Hubert Cuyperslaan 55  of via een mailtje naar  info@hubertcuyperslaan.nl

 

Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits