Openingsfeest Dorpstraat/Stationstraat 17 september (Kermiszaterdag)

Na een periode van 6 maanden van werkzaamheden is de herinrichting  van de Dorpstraat en Stationstraat in Baexem recent afgerond.  Om dit te vieren organiseren ‘Buurtvereniging de Dorpstraat e.o.’ en ‘Hart voor Baexem’ een groot openingsfeest met verschillende activiteiten voor jong en oud tijdens de Baexemse Kermis op zaterdag 17 september.

Speciaal voor het openingsfeest concentreren alle activiteiten rondom de Baexemse kermis zich in en rond de feesttent op het Kerkplein/Mgr. Kierkelsplein. Op kermiszaterdag 17 september wordt het  openingsfeest om 13 uur geopend door zowel burgemeester Verhoeven als Pastoor Vankan. Vervolgens vinden diverse activiteiten plaats voor zowel de (jongere en oudere) jeugd en ouderen. Het feest wordt afgesloten met een gezamenlijk barbecue(€) waarbij alle inwoners van Baexem en uiteraard daarbuiten welkom zijn.

Het programma:
13.00 - 15.00u: Gezellig samenzijn senioren met muziek en vlaai (Aanmelding verplicht via deze antwoordstrook. Deelname gratis, drank tegen betaling)
15.00 - 15.30u: Opening Dorpstraat/Stationstraat Door burgemeester Verhoeven en pastoor Vankan
15:30 - 17.00u: Leuke kinderactiviteiten
17:00 - 19.00u: Barbecue (Aanmelding verplicht via deze antwoordstrook. Deelname €5,00 p.p., drank tegen betaling).

Als avondprogramma vindt het evenement Snorpop 2016 plaats. Dit gratis toegankelijk evenement kent inmiddels alweer zijn vierde editie en brengt muziek van toen door de jeugd van nu. Op zaterdagavond 17 september wordt het tijdens Snorpop 2016 zweten, dansen en genieten van Golden Oldies in een nieuwerwets jasje of andersom. Er zijn optredens van Elpee Kaffee, Chewy and the locals en The Hilbilly Moonshiners Bluegrass Band.

Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits