Samen meer harten laten kloppen voor Baexem

Kom naar het Hart voor Baexem Festival

Veel harten kloppen al voor Baexem. Dat maakt Baexem hartstikke vitaal en levendig.  Maar we willen nog meer harten laten kloppen voor Baexem. Daarvoor organiseren we op maandag 13 mei het Hart voor Baexem Festival. Doe jij mee?

Hart voor Baexem Festival

Baexem is springlevend en dat willen we zo houden door samen onze schouders er onder te zetten. We willen nog meer harten laten kloppen voor Baexem. Hiervoor organiseren we samen met Dorpslab het Hart voor Baexem Festival. Een inspirerende dorpsbijeenkomst in het hart van Baexem.    En iedereen  mag en kan meedoen!

 Een avond vol gezelligheid, verbondenheid en energie. We starten de avond met de ALV van Hart voor Baexem en gaan dan vol energie door naar het festival. We laten zien welke ideeën  onze jeugd bedacht heeft    als zij voor 1 dag de baas van Baexem mogen zijn.    Daarna leren we elkaar beter kennen en delen we wat ons hart voor Baexem sneller laat kloppen. Als de sfeer er goed in zit, gaan we in teams zelf nadenken over de toekomst van het dorp. Elk team kiest één idee uit wat het beste bij Baexem past. Gedurende het vervolg van de avond hebben we verschillende activiteiten in petto. We gaan  concreet maken hoe we ons kunnen inzetten om onze ideeën te realiseren en wat we hier voor nodig hebben. Maar er is ook tijd voor plezier! We gaan op zoek naar de Baexems Mooiste  én onze kennis over Baexem wordt op de proef gesteld.   Kortom, genoeg te doen tijdens deze avond vol inspiratie om nóg meer harten voor Baexem te laten kloppen.  

Rabobank doet met ons mee

Rabobank Peel, Maas en Leudal initieert Dorpslab in Baexem. Een initiatief waarmee we mensen in het dorp in beweging brengen. Samen gaan we op zoek naar nieuwe ambities en dromen voor het dorp, werken we deze uit in concrete plannen en innovatieve ideeën, die bijdragen aan de leefomgeving van de inwoners. Kijk voor meer informatie op: sites.rabobank.nl/pml/dorpslab of www.dorpslab.org.

Kom en doe ook mee

Doe jij ook mee? Kom naar het Hart voor Baexem Festival op maandag 13 mei vanaf 19.00 uur bij Baexheimerhof in Baexem natuurlijk. Meld je hier aan voor het festival.

Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits