Spelbepalers trappen af in Baexem

Samen met inwoners uit Baexem gaan we aan de slag om Baexem klaar te maken voor de inwoners van nu én later. De aftrap werd hiervoor gegeven met een enthousiaste groep van spelbepalers uit Baexem.

Baexem kent veel dorpsfans. Betrokken inwoners die zich inzetten voor een bruisend en levendig Baexem. Mensen met een hart voor Baexem. Met hen gaat Dorpslab aan de slag. Een groep enthousiaste inwoners uit Baexem gaf hiervoor de aftrap. De aanwezigen waren het allemaal over een ding eens: “We moeten samen nog meer mensen in beweging brengen en betrekken bij wat er leeft en speelt in Baexem. Zo kunnen we de levendigheid in ons dorp behouden. Vooral voor onze jeugd, want zij hebben immers de toekomst”.

Laat jouw hart voor Baexem sneller kloppen

Baexem is springlevend en dat willen we zo houden, door samen onze schouders er onder te zetten. “Mijn hart voor Baexem klopt voor iedereen van 0 tot 100 in Baexem. En dat van mij klopt om onze kinderen een mooie toekomst in Baexem te bieden!”, aldus betrokken inwoners. We willen ieders hart voor Baexem nog sneller laten kloppen. Hiervoor worden inspirerende dorpsbijeenkomsten georganiseerd. De eerste bijeenkomst staat gepland op maandag 13 mei vanaf 19.00 uur bij Baexheimerhof. Lees hier meer over het programma en aanmelden.

Rabobank doet met ons mee

Rabobank Peel, Maas en Leudal initieert Dorpslab in Baexem. Daarmee brengen we mensen in het dorp in beweging om op zoek te gaan naar ambities en dromen voor het dorp. Om deze ambities te realiseren in concrete plannen en innovatieve ideeën, die bijdragen aan de leefomgeving van de inwoners. Kijk voor meer informatie op: sites.rabobank.nl/pml/dorpslab of www.dorpslab.org.

Share