Har(d)t in Actie

Baexem is springlevend, dat bleek tijdens het Hart voor Baexem Festival. Een inspirerende dorpsbijeenkomst in het hart van Baexem, waar we samen nog meer harten hebben laten kloppen voor Baexem.  En daar gaan we mee verder op maandag 17 juni!  Samen gaan we har(d)t in  actie.

Har(d)t in Actie 

Tijdens het Hart voor Baexem Festival gingen we aan de slag om ideeën te bedenken voor de toekomst van Baexem. Daaruit kwamen veel goede ideeën. En die ideeën gaan we verder uitwerken,  op een creatieve en interactieve manier. We gaan werken aan de ideeën:

  • Ontmoetingsplek voor jong & oud
  • Activiteiten voor & door jongeren
  • Speelplek voor kinderen
  • Wonen in Baexem

Ieder idee wordt tijdens de bijeenkomst verder uitgewerkt. We werken aan een concreet stappenplan.  Dat levert per idee een plan van aanpak op waarin duidelijk wordt wat en wie we nodig hebben om het idee te realiseren. 

Ben jij er bij?

We zorgen weer voor een inspirerende avond vol energie en natuurlijk plezier. Zorgen jullie dat we  met een enthousiaste groep  mensen zijn?   Noteer de datum in je agenda. Tot dan! 

Rabobank doet met ons mee

Rabobank Peel, Maas en Leudal initieert Dorpslab in Baexem. Een initiatief waarmee we mensen in het dorp in beweging brengen. Samen gaan we op zoek naar nieuwe ambities en dromen voor het dorp, werken we deze uit in concrete plannen en innovatieve ideeën, die bijdragen aan de leefomgeving van de inwoners. Kijk voor meer informatie op: sites.rabobank.nl/pml/dorpslab   of   www.dorpslab.org.

Organisatie: 
Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits