Accommodatiebeleid Leudal

Beste inwoners, verenigingen en organisaties,
 
De gemeente Leudal werkt aan een toekomstbestendig accommodatiebeleid. Hiervoor   organiseerden we dorpsbijeenkomsten. Inwoners dachten hierin mee over het   accommodatiebeleid in hun dorp. De opbrengst van de dorpsbijeenkomsten presenteren   we tijdens twee inloopbijeenkomsten.
 
Je bent hiervoor van harte uitgenodigd.
 
Tijdens de inloop kun je de actiepunten voor jouw dorp bekijken en hierop reageren. De   bijeenkomsten vinden plaats op:
• Maandag 18 november 19.30u-21.30u in Meeting Point Nassaurie Grathem: voor de   dorpen Baexem, Ell, Grathem, Haler, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, en Neeritter
• Woensdag 20 november 19.30u-21.30u in d’n Haammaeker in Neer: voor de dorpen   Buggenum, Haelen, Heibloem, Heythuysen, Horn, Neer, Nunhem en Roggel
 
Hoe ziet de bijeenkomst eruit?
De avond heeft de vorm van een inloopbijeenkomst. Negen verzorgt een algemene   toelichting over het accommodatiebeleid en het doel van de bijeenkomst. Daarna krijg je   per dorp inzage in de actiepunten en beoogde tijdsplanning. Tijdens de bijeenkomst krijg   je inzage in de informatie die per dorp is opgehaald en kun je hierop reageren. De reacties   verwerken we in het accommodatiebeleid.
 
Ben jij er bij?
Wij hopen op jouw aanwezigheid bij een van de bijeenkomsten. Samen bouwen we aan een   toekomstbestendig plan. Je hoeft je niet aan te melden voor de inloopbijeenkomsten.
 
Schriftelijk reageren?
Kun je niet bij een van de inloopbijeenkomsten zijn? Of wil je een reactie op het concept   accommodatiebeleid geven? Dan kun je het concept vanaf 8 november vinden op   www.samenleveninleudal.nl. Tot 29 november a.s. is het mogelijk hierop te reageren.

Met  vriendelijke  groet,

Ruud  Leeijen, Negen

T.077 205 8308
Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits