De Nationale Duurzame Huizen Route in Leudal

Bent u op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende maatregelen voor uw huis? Op het platform van de Nationale Duurzame Huizen Route delen meer dan 1.600 huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam wonen. Bekijk hun woningen, lees over de toegepaste duurzame maatregelen, stel vragen aan de huiseigenaar. Of vertel uw eigen verhaal en meld uw woning ook als voorbeeld. Op 31 oktober en 7 november stellen gastvrije huiseigenaren in de gemeente Leudal hun woning open voor bezoekers. 
Doe ook mee en vertel uw woonverhaal!

Om de keus te maken voor een warmtepomp, zonnepanelen of HR++ glas, is er heel wat vooronderzoek nodig. Heeft u dit proces al doorlopen en lijkt het u leuk om inwoners van Leudal op weg te helpen met uw ervaring? Meld uw woning aan op www.duurzamehuizenroute.nl/leudal. Zodra de woning is aangemeld, kunt u ook aangeven of u 31 oktober of 7 november bezoekers wilt ontvangen. Bezoekers schrijven zich in voor een bezoek, waardoor er maximaal zes bezoekers per tijdstip aanwezig zijn en aan de coronavoorschriften voldaan kan worden.

Verkiezing ‘Duurzaamste Huis van Nederland’

Maak kans op de titel ‘Duurzaamste Huis van Nederland’ en meld uw woning voor 20 september aan voor de verkiezing. De organisatie geeft huiseigenaren graag de welverdiende waardering voor hun duurzame prestaties en wil duurzame voorbeelden een podium geven. Lees meer over de verkiezing:   www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing.

Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits