Harten kloppen tijdens kermis in Baexem

Veel harten kloppen voor Baexem. Betrokken inwoners zetten zich in voor een bruisend en levend Baexem. Samen met hen ging Dorpslab en Rabobank Peel, Maas en Leudal aan de slag om Baexem klaar te maken voor de toekomst. En met succes! Die successen delen we met elkaar tijdens de kermis in Baexem.

Kermis in Baexem 

Samen met betrokken vrijwilligers uit Baexem presenteren we de ontwikkelde ideeën die bijdragen aan de leefbaarheid in Baexem. Inwoners vertellen er zelf over en laten zien waar ze mee bezig zijn. Van dorpsquiz tot beleeftuin. Daarnaast laten we zien welke ideeën kinderen uit Baexem bedacht hebben. Zij mochten namelijk voor 1 dag de baas van Baexem zijn en kwamen met veel ideeën voor jong én oud. Tijdens de kermis laten we je op een inspirerende manier de kracht van het dorp beleven, want Baexem leeft!

Ben jij er bij?

Kom op zaterdag 21 september om 16:00 uur naar Baexheimerhof in Baexem en ontdek de dorpspower in Baexem! Het programma duurt van 16:00 tot 17:00 uur. Graag op voorhand aanmelden via info@dorpslab.nl of bel naar Elvera Weusten via 06 51574164.

Rabobank doet met ons mee

Rabobank Peel, Maas en Leudal initieert Dorpslab in Baexem. Een initiatief waarmee we mensen in het dorp in beweging brengen. Samen gaan we op zoek naar nieuwe ambities en dromen voor het dorp, werken we deze uit in concrete plannen en innovatieve ideeën, die bijdragen aan de leefomgeving van de inwoners. Kijk voor meer informatie op: sites.rabobank.nl/pml/dorpslab of www.dorpslab.org.

Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits