Informatieavond Omgevingsvisie

Uitnodiging informatieavond Omgevingsvisie

Sinds 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht.
In de omgevingswet zijn verantwoordelijkheden van het Rijk overgedragen aan gemeenten, waaronder ook de gemeente Leudal. Een belangrijk onderdeel van de omgevingswet is het opstellen van een Omgevingsvisie. Onze omgevingsvisie is in concept klaar en over onze ambities gaan we graag in
gesprek met inwoners. Daarom organiseren we een informatieavond voor inwoners en ondernemers.

In de omgevingsvisie geven we als gemeente aan wat we belangrijk vinden met betrekking tot de toekomstplannen voor de fysieke leefomgeving van Leudal. Welke keuzes we maken voor de komende jaren en waar we ons op richten in de uitvoering op het gebied van wonen, voorzieningen, bereikbaarheid, werken, (agrarisch) ondernemen, recreatie, natuur, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid.
Waar, wanneer en hoe laat
Graag gaan we met inwoners en ondernemers in gesprek over de omgevingsvisie.
Waar: de bijeenkomst vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis in Leudal, gelegen aan het Leudalplein 1 in Heythuysen.
Wanneer: de bijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 4 juli 2024 Tijdstip: Iedereen kan binnenlopen vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur.
Meld je aan
Ben je er ook bij? Stuur dan een mail naar: e.jeurninck@leudal.nl.
Gelieve in het onderwerp van de email aan te geven dat het ‘een aanmelding voor de informatieavond Omgevingsvisie’ betreft en met hoeveel personen je komt.
Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 27 juni.

Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits