TIEN jaar Hart voor Baexem

In 2024 bestaat Dorpscoöperatie Hart voor Baexem    10 jaar en dat willen we vieren, passend bij onze doelstellingen, niet alleen met een feest maar ook met iets speciaals voor Baexem. Tevens geven we het 10 jarig bestaan een thema mee. Meer bijzonderheden volgen in de loop van dit jaar.

Feestelijke dag voor jong en oud

Op zaterdag 26 oktober wordt het 10 jarig bestaan feestelijk gevierd, in gemeenschapshuis Baexheimerhof.

Het ochtendprogramma wordt in samenwerking met Stichting Jeugdwerk Baexem georganiseerd en  zal zich richten op een aansprekende activiteit voor de schoolgaande jeugd.

Het middagprogramma richten we op de oudere inwoners van Baexem, er zal een optreden van de Senioren Orkest Leudal zijn en het streven is een lokale Limburgse artiest te laten optreden. Er zal gezorgd worden voor koffie en iets lekkers voor alle aanwezigen.

  • Het Senioren Orkest Leudal bestaat momenteel uit 25 muzikanten, variërend in de leeftijd van 60 tot ruim 80 jaar. De meesten hebben hun sporen verdiend in harmonieën, fanfares en diverse muziek gezelschappen binnen en buiten de gemeente Leudal. Het orkest is een graag geziene gast bij activiteiten van zorginstellingen, seniorenverenigingen en overige sociale organisaties.

Op het einde van het middagprogramma zal een duurzame herinnering   onthuld worden.

Omdat we in oktober zitten wordt het avondprogramma een  feestavond in oktoberfest-stijl en zorgen we voor aansprekende artiesten. 

  • Zo zal de avond starten in de hoogste versnelling: BECK UND BAUER trappen de avond af.  Het Partyalarm gaat af als deze ras entertainers het podium betreden. Het enthousiasme straalt er vanaf en zorgt ervoor dat iedereen de Wahnsinn van Beck & Bauer beleeft. De heren staan niet alleen bekend om hun gekkigheid, maar ook om het eten dat vers wordt bereid op de Bühne. Van Wurst tot Kinderchocolade, ze hebben het allemaal. De platen die beide heren draaien zijn zeer divers. Van de nieuwste Ballermann hits tot de goede oude Schlagers; en van dé internationale hits tot de beste nationale nummers. Het gaat bij Beck und Bauer maar om een ding, en dat is FEEST!!!
  • Aansluiten zal KLALLERMANN een avondvullende liveshow verzorgen. Feest, Fun, Bier, 100% live, Carnaval, Oktoberfest: De feestsensatie uit Limburg: 10 knotsgekke muzikanten breken tijdens een weergaloze show de tent af! Spektakel en feest gegarandeerd! Knallermann voelt zich thuis bij elke gelegenheid: Après Ski Feest, Oktoberfest, Wiesnfest, Duitse Avond, Wijnfeest… en dus ook in Baexem!!!

Baexheimerhof zal worden omgetoverd tot een heuse festwiese en er zal gezorgd worden voor de inwendige mens in bijpassende stijl.

Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits