Wonen in Baexem

Beste geïnteresseerde,    
 
Achter de schermen zijn we met de werkgroep  “WONEN IN BAEXEM”, onder de vlag van Hart voor Baexem, druk bezig. 
 
In de afgelopen 15 jaar is er in Baexem geen enkel huis gebouwd, zijn verschillende bouwprojecten kortstondig geïnitieerd maar ook weer stilzwijgend naar de achtergrond verdwenen. Hierover maken wij ons als “Hart voor Baexem” GROTE ZORGEN! 
 
Uit gerichte data van internetsite Funda (grootste digitale aanbieder van woningen in Nederland) blijkt bijvoorbeeld, dat er wel veel serieuze interesse is in verschillende soorten woningen in Baexem. Helaas is het aanbod beperkt waardoor het verwelkomen van nieuwe inwoners en de doorstroom van Baexemers stagneert. Dit kan natuurlijk niet langer en moet veranderen! Om al deze geïnteresseerden duidelijk in beeld te krijgen, hebben we uw hulp nodig!
 
Tijdens de Dorpsquiz en de kermis willen we zoveel mogelijk geïnteresseerden persoonlijk ontmoeten en categoriseren om tot een heldere analyse te komen:
•  Ik zoek de komende 3-5 jaar een starterswoning.
•  Ik zoek de komende 3-4 jaar een grotere woning/nieuwbouw/beter locatie.
•  Binnen 3-5 jaar overweeg ik te verhuizen naar een levensbestendige woning.
 
Mochten we u niet treffen, dan nodigen we u graag uit om de stelling(en) die op u van toepassing is (zijn) in te vullen op de losse flyer. Deze flyer ligt bij Slagerij Jeurninck, bakkerij ‘t Mikpuntj, Spar Synco en Baexheimerhof. De ingevulde flyer, voorzien van naam, telefoonnummer en/of e-mailadres, kunt u vervolgens inleveren bij Rob Peeters (Dorpstraat 57) of bij Baexheimerhof (Kerkstraat 1A). Vindt u het handig om per mail uw woonwensen kenbaar te maken, dan kan dit naar  hartvoorbaexem@gmail.com.
 
Met deze concrete info kunnen we richting Gemeente Leudal en betrokken Projectontwikkelaars aantonen dat er op korte termijn veel vraag is naar verschillende soorten woningen in Baexem en zodoende een gedegen “statement” maken. 
Kent u wellicht mensen buiten Baexem die een woning zoeken en in Baexem zouden willen wonen, breng ze in verbinding met Hart voor Baexem (hartvoorbaexem@gmail.com) of geef ze een flyer! 
Samen zetten we Baexem op de kaart en zorgen we dat het een vitaal en levendig dorp is en blijft! Woningbouw = Leefbaarheid = Toekomst
Alvast bedankt voor uw betrokkenheid en reactie.
 
Namens Bestuur Hart voor Baexem / Werkgroep Wonen in Baexem
Rob Peeters

 

Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits