Winterfestijn

Winterfestijn Baexem, een unieke muzikale samenwerking

Zaterdag 30 december organiseren de drie muzikale verenigingen uit Baexem een Winterfestijn in de Baexheimerhof. Fanfare Aurora, gemengd koor Con Amore en Schutterij Sint Jan bundelen hun krachten en presenteren een hartverwarmend verhaal, omlijst door muziek. Het programma start om 20.00 u en vanaf 19.30u bent u van harte welkom om alvast in winterse sferen te komen en te luisteren naar de jonge muzikanten. Er is geen pauze en na afloop van het programma, om ca 21.15 u, is er een gezellig samenzijn in de bar van de Baexheimerhof.

Winterfestijn is de naam voor dit vernieuwende muzikale evenement waarbij de gezelligheid en muzikale verbinding centraal staan. Fanfare Aurora brengt onder leiding van Maurice Daemen mooie instrumentale arrangementen. Con Amore zingt bij de tijd van het jaar passende liedjes en wordt gedirigeerd door Veronika Peerboom-Chujanova. Om de totaalbeleving compleet te maken zal Schutterij Sint Jan het slagwerk verzorgen onder leiding van Maurice Briels. De verteller, in de persoon van Marjolein Jansen, neemt het publiek mee in het winters verhaal en presenteert het spektakel.

Wij nodigen iedereen uit om te komen genieten van dit Winterfestijn. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is uiteraard van harte welkom. Kom je verwarmen in de Baexheimerhof, en geniet van een uniek samenspel tussen de muziek en het verhaal. 

Organisatie: 
Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits