Woonbeurs

Via deze weg wil ik jullie op de hoogte brengen van de ‘’Woonbeurs’’ die Stichting Wonen Leudal organiseert in samenwerking met ons als gemeente, Hermans makelaars en Wonen Limburg. Iedereen is er van op de hoogte: de grote vraag naar geschikte woningen.

Om tegemoet te komen aan de behoeftevraag nodigen wij inwoners uit (doelgroep 55 en ouder) om deel te nemen aan onze Woonbeurs. De Woonbeurs is bedoeld om inwoners te informeren over diverse koop- en huurmogelijkheden die beschikbaar zijn voor mensen in deze leeftijdsgroep. Daarnaast zullen we ingaan op woningaanpassingen om ervoor te zorgen dat een huis voldoet aan de specifieke wensen en behoefte.
Details van het evenement:

9 november 2023
09:30 – 11:30 uur
Sint Antoniusstraat 2, 6093 GA Heythuysen (Bombardon)

Wij geloven dat dit evenement waardevolle inzichten zal bieden en inwoners zal helpen bij het nemen van belangrijkrijke beslissingen met betrekking tot de woonbehoeften. Daarnaast is er de mogelijkheid tot persoonlijke gesprekken met vastgoedexperts en vertegenwoordigers van (sociale) woningaanbieders.

Om voor onszelf inzichtelijk te krijgen hoeveel mensen wij kunnen verwachten, vragen wij vriendelijk om aanwezigheid (en aantal personen) te bevestigen.

Mochten er vragen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen. 

Met vriendelijke groet, 

Feline Molenaar

t: (0475) 85 96 14

e: f.molenaar@leudal.nl

Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits