Baexheimerhof

Hartelijk dank voor uw interesse in Baexheimerhof! In een sfeer van warmte en gastvrijheid biedt Baexheimerhof volop gelegenheid voor feestelijke ontmoetingen tot 600 personen. Een heerlijk diner, bruiloft, jubileum of personeelsfeest, receptie of een familiereünie, wij maken speciaal voor u een bijeenkomst/feest geheel ‘op maat’.

Wat dacht u van een uitgebreid warm/koud buffet of een authentieke Limburgse koffietafel? Onze koks werken met zoveel mogelijk seizoen verse bij voorkeur échte Limburgse producten.

Of een feest met livemuziek of met achtergrondmuziek, een receptie met drankjes en verschillende hapjes of alleen koffie en een broodje. Het kan allemaal.

Ook voor zakelijke bijeenkomsten zijn alle faciliteiten aanwezig, ook internet media. Men kan gebruik maken van 4 verschillende zalen qua grootte en inrichting.

Heeft u nog vragen of wensen of wilt u direct reserveren?  Neemt u dan vandaag nog contact met ons op. Wij nodigen u graag persoonlijk uit voor een geheel vrijblijvende afspraak, om onder genot van een kopje koffie uw wensen te bespreken!

Met Limburgse gastvrije groeten,

Geert Janssen  & team Baexheimerhof

Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits