Buurtvereniging Boete Aaf

Buurtvereniging “Boete Aaf” is in 1999 opgericht door een aantal enthousiaste mensen uit de buurt die zich hebben samengepakt. Wil Derks en Marjo Mulder-Hanssen kregen het idee om een buurtvereniging op te zetten. Ze hebben Marjo Geraats-Cremers en Cor van de Berg gevraagd om mee te helpen en zo werd er een BBQ georganiseerd. Deze BBQ is tot op heden nog ieder jaar voortgezet en behoort ook tot de hoofdactiviteit van de buurt. Met ieder jaar een andere locatie in de buurt bij iemand anders thuis.
Onze buurt stelt als doel om de bevordering van de cultuur, recreatie, sport en maatschappelijk leven en in het algemeen het bevorderen van de leefbaarheid in al zijn aspecten van de buurt. De vereniging tracht dit doel onder meer te bereiken door het organiseren van bijeenkomsten en andere evenementen op sociaal-cultureel gebied.

Ook vinden er verschillende activiteiten plaats per jaar.Voorjaarsactiviteit, namelijk de fietstocht. De buurtbarbeque, en een najaarsactiviteit die ieder jaar verschillend is. Dan is er nog de kinderactiviteit, en een nevenactiviteit, namelijk de carnaval.

Op 31-12-2012 telde onze buurt 90 leden boven de 18 jaar, 4 ereleden en 41 leden jonger dan 18 jaar. Totaal 135 leden. De volgende straten maken nu deel uit van de buurtvereniging:

Parallelweg, Horckerstraat, Bosstraat, Op de Stap, Stapperstraat,  Vestjenshoek, Ganzenweg, Schoorstraat, Leukerweg, Conenweg,  De Laan en de oneven nummers (17 t/m 29) van de Stationsstraat.
De rijksweg wordt niet overgestoken en ook de even nummers van de Stationsstraat horen niet bij onze buurt, omdat we daarvoor de weg over moeten. De percelen van de oneven nummers zijn aanpalend aan onze buurt zonder een openbare voorziening over te steken.

Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits