Seniorenver. St. Joseph

Van harte welkom bij de  seniorenvereniging St. Joseph uit Baexem. Hoewel wij sinds 2014 mogen spreken van een vereniging met een 50-jarige traditie, blijven we jong van hart. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet; in onze snel veranderende maatschappij is het goed te weten dat er een laagdrempelige vereniging is die openstaat voor elke 50-plusser, en die bij de tijd blijft.

Natuurlijk bieden wij onze leden een veelheid aan leuke activiteiten. Sport en spel, cultuur en gezelligheid, u vindt het allemaal bij ons in een rijke variatie. Maar dat niet alleen. Wij zijn aangesloten bij de KBO, de grootste ouderenbond in Nederland. U kunt daarom gebruik maken van allerlei KBO-diensten.

Kom naar onze  website en zie wat Baexemse senioren voor en met elkaar organiseren. Bovendien betrekken wij onze leden actief bij nieuwe technologie. Ouder worden betekent immers niet onmondig of onwetend worden. Waar nodig helpen we elkaar; samen houden we de vinger aan de pols. En uw interesses worden ongetwijfeld gedeeld met leeftijdsgenoten.

Wanneer u nog geen lid bent van de seniorenvereniging, nodigen wij u graag uit om de sfeer eens vrijblijvend te komen proeven. Alvast een hartelijk welkom.

Willy Rooswinkel, voorzitter

Share

Agenda

16
apr
2024
Seniorenver. St. Joseph
01
mei
2024
Seniorenver. St. Joseph
07
mei
2024
Seniorenver. St. Joseph
21
mei
2024
Seniorenver. St. Joseph

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits